30 august Memoriile unui Lolo

Memoriile unui Lolo

Miercuri, 30 august 2023, ora 20:00, REACTOR de creație și experiment, str. Petőfi Sándor, nr. 4

Accesul gratuit

Memoriile unui Lolo – spectacol

Lolo s-a combătut întreaga ei viață cu foamea de validare, lucru care nu i-a adus decât frustrări, au afundat-o în singurătate și în episoade depresive. După ce a murit, toate textele i-au fost găsite în caietele ascunse în subsolul casei: de la basmele pe care le scria la 7 ani despre prințese care-și dezamăgesc părinții până la poeziile criptice pe care le scria în ultima parte a vieții.
„Memoriile unui Lolo” e un spectacol pentru cei care nu pot dormi în unele nopți fiindcă se gândesc la momentele în care au fost penibili în clasa a 6-a. E un spectacol pentru cei care s-au gândit măcar o dată că tot ceea ce facem e doar pentru că vrem să fim plăcuți, să fim iubiți.
regia: Mark-Cristopher Demeter

Durata: 80 min
Vârsta: 12+
Limba: Română

Accesul este gratuit, însă pentru a participa vă rugăm să vă achiziționați un bilet cu valoare zero, disponibil pe Eventbook, aici: eventbook.ro/theater/bilete-memoriile-unui-lolo
Locurile sunt limitate.
Spectacolul reprezintă rezultatul unui laborator de lucru de 2 luni în care cei 9 rezidenți au experimentat și au explorat metodele teatrului devised și performativ. Ideea spectacolului a luat naștere în urma discuțiilor și exercițiilor pe care participanți le-au făcut, fiind vorba de un proces colaborativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.