30 august Te scot la un zambet

Miercuri, 30 august 2017, ora 18:30, Biblioteca Judeţeană Octavian Goga, Calea Dorobanţilor, nr. 104

Accesul liber

Te scot la un zambet de lansarea noului catalog Life Care

In Cluj-Napoca va avea loc evenimentul gratuit de lansare a noului catalog Life Care – editia septembrie 2017 – februarie 2018.

Cu aceasta ocazie facem cinste fiecarei persoane care va fi alaturi de noi, la evenimentele de lansare, cu o cafea aromata si sanatoasa, un ceai bun de tot si aproximativ o ora, o ora si jumatate de noutati, buna dispozitie, momente amuzante, zambete, prieteni noi si multe surprize frumoase!

Vei afla noutati despre produsele Life Care si cine este noul ambasador caruia ii preda stafeta Horia Brenciu pentru urmatoarele sase luni.

Si pentru ca ne dorim sa fii mereu cu zambetul pe buze: alaturi de noi la eveniment dar si dupa, cand mergi acasa, ti-am pregatit un CADOU de plecare:

1. Pasta de dinti pentru fortificare si protectie, cu extract de musetel BIO Kräuter®
2. cea mai faina periuta de dinti din bambus by Life Care®
3. Jurnalul Fericirii
4. si bineinteles, NOUL catalog Life Care®.

Va fi alaturi de noi si ne vom bucura de interventia de specialitate a dr. Angela Ban, medic specialist stomatologie generala, terapeut Bowen, practician Rejuvance (lifting facial natural).
https://www.facebook.com/angeltherapy7/

Vom afla ca, dincolo de aspectul estetic, igiena dentară corectă reprezintă un element important în prevenirea problemelor de sănătate și menținerea unui zâmbet frumos. De asemenea, vom afla cum putem avea un zâmbet destins 🙂 cu ajutorul tehnicii Rejuvance.

In continuare, vom avea ca invitat special un tanar remarcabil, Anandu Gherghel care ne va prezenta Fundatia Life Care și ce a insemnat pentru el participarea in Proiectul Tabara BIO Camp Life Care.
https://www.facebook.com/fundatialifecare/?fref=ts

Cu această ocazie, anunțăm lansarea Caravanei Succesului incepand cu luna septembrie, care va marca un șir de evenimente lunare despre succesul personal și starea de bine, adresate colaboratorilor nostri din Cluj.

Ia-ti si prietenii si hai sa intampinam impreuna noul catalog Life Care cu zambetul pe buze pentru ca… zambetul chiar face minuni !

Nota: Evenimentul este organizat la solicitarea Danielei Iozsa, Partener Independent Life Care, cod 400518, cu sprijinul companiei Life Care.
Pentru a ne ajuta la o cat mai buna organizare, va rugam sa va inscrieti la eveniment completand datele din formularul de inscriere de aci http://www.123contactform.com/form-2914514/Contact-Lead-Form sau de la rubrica Informatii despre bilete.

Daca nu sunteti colaboratorul nostru inca, va puteti inregistra direct aici:
https://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx?refpc=658071

Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.
Check-inul se va face intre orele 18:10 – 18:25.

Va asteptam cu drag la eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.