30 august The LAB

Marţi, 30 august 2016, ora 22:00, Flying Circus PUB, str. Iuliu Maniu, nr. 2

Intrarea libera

The LAB – party

Flying Circus Pub – local prevăzut cu instalații speciale, aparate și instrumente pentru experiențe în domeniul muzicii.

THE LAB – petrecerea pusă la cale o dată (și bine) la două săptămâni, în cadrul căreia, prin experimente muzicale, cercetăm arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor.
Combinate în stiluri specifice, de la Drum and Bass, Techno, la Hip hop, sunetele capătă valențe de experimente atunci când se aud în laboratorul Flying Circus.

De astă-dată, “laboratorist” este Poliglot*. Iuliu Pichler s-a mutat la Cluj in 2009. Transformarea în DJ Poliglot s-a produs odată cu stilul de muzică electronica pe care il promoveaza, prin seturile în care îmbină diverse genuri muzicale, limbajul muzical căpătând valenţe poliritmice. A urcat pe scena alaturi de:

Loo&Placido, Venetian Snares, Brazda lui Novac, Silent Strike, Dubase, Suie Paparude, Mr. Meeble, Rangleklods, Death Rattle, Breton,TMX, Dedicated To, Dj Vasile, Shukar Collective, Dj Sauce, Dj K-lu, Rolf, Matze, Lamb, etc.

Tu ce fel de șoarece ești: de bibliotecă sau de laborator? Răspunsul corect este: THE LAB.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.