30 ianuarie Femeia si constrangerile sociale

Marţi, 30 ianuarie 2018, ora 18:00, Sala Training Intensa, str. Bucuresti, nr. 74, etaj 1

Participarea gratuita

Femeia si constrangerile sociale

Femeia reprezinta un mister nu doar pentru barbati, ci si pentru ea insasi.

In primul rand, educatia in tainele feminitatii, incepand cu menstruatia, a lipsit aproape cu desavarsire pentru multe dintre noi. In al doilea rand, fiecare a invatat pe propria piele si a tras singura concluziile, mai bune sau mai putin bune.

Am invatat sa simtim jena, rusine, vinovatie, pudoare, teama. Sau am deprins o totala lipsa de interes fata de feminitate. Dar nu suntem noi femei? Ce ar trebui sa ne preocupe, daca nu cunoasterea propriei identitati feminine? Cum sa ne regasim in sine, cum sa ne echilibram, cum sa gasim raspunsuri la intrebarile noastre profunde, cand noi negam ceea ce suntem: FEMEI.

In zilele noastre observ tot mai multe paradoxuri. Unul din ele este faptul ca femeile vor sa fie tratate ca si femei, dar multe dintre ele nu stiu/ nu mai stiu sa fie femei.

De-a lungul celor 12 ani de cand ma ocup de feminitate, am invatat ca atunci cand o femeie se preocupa de trezirea feminitatii, de conectarea la puterea si forta feminina din interiorul ei, raspunsurile vin singure, viata prinde contur, devii tot mai stapana pe tine, mai increzatoare in tine, in valorile tale, in aspiratiile tale, stralucesti datorita frumusetii interioare, cei din jur iti remarca calitatile, devii o prezenta placuta, descoperi care este rolul femeii si cel al barbatului, echilibrezi masculinul si femininul din tine, iti descoperi identitatea, relatiile tale cu sexul opus se imbunatatesc si multe multe altele.

La ultima conferinta de anul trecut le-am rugat pe participante sa imi dea niste idei de subiecte pe tema feminitatii pe care ar dori sa le abordez pe viitor. La aceasta conferinta o sa raspund la o parte din ele, din punctul de vedere al constangerilor sociale.
De multe ori, ceea ce intuim in sufletul nostru ca ne dorim sa fim ca si femei, modul in care ne dorim sa ne traim viata ca si femei, intra in conflict cu asteptarile familiei, prietenilor sau societatii. Si asta produce confuzie, neimplinire, nemultumire, resemnare si acceptare tacita a “normelor” sau rebeliune.

Te invit sa descoperim impreuna despre:
Sensibilitate vs. putere feminina
Sexualitate si senzualitate feminina
Cresterea increderii in sine
Femeia in functie de categoriile de varsta
Femeia in casnicie. Citez: “rol, obligatii, drepturi, asumari, riscuri, fericire, implinire”
Aspecte concrete care transforma femeia intr-o energie feminina debordanta
Eliberarea sentimentelor
Relationare
Frumusete interioara
Femeia “mama singura”

Nu mai sta pe ganduri si vino alaturi de mine, sa descoperim impreuna, cum sa devenim femei complete, fericite si implinite.

Rezerva-ti locul: goo.gl/hXxZUo

Interval orar: 18:00 – 20:30

Pentru orice alte intrebari sau curiozitati, astept sa-mi scrii pe adresa de e-mail: artafeminitatiiautentice@gmail.com.

Adu-ti aminte mereu: actiunea este intotdeauna superioara non-actiunii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.