30 iulie-2 august 2015, Cluj-Napoca

The Untold Faces- Day 15 photo contest

Concurs de fotografie inițiat de echipa Day 15 în parteneriat cu UNTOLD Festival, deschis tuturor fotografilor profesioniști și amatori deopotrivă

Calendarul concursului
Înscrierea participanților: 27 – 30 iulie 2015
Perioada concursului: 30 iulie – 3 august 2015
Jurizarea: 4 august – 4 septembrie 2015
Anunțarea câștigătorilor: 7 septembrie 2015

Premiile concursului:
Premiul 1 – 1000 euro
Premiul 2 – 500 euro
Premiul 3 – 200 euro

ÎNSCRIERE CONCURS:
http://bit.ly/înscriere-The-Untold-Faces
termen limită: joi 30 iulie, ora 15:00

REGULAMENT CONCURS:
http://ro.cluj2015.eu/news/newsfeed/259-day-15-august-the-untold-faces.html

Juriul concursului va fi format din toți fotografii participanți la concurs.

Day 15, unul dintre proiectele strategice ale programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului – Youth@Cluj-Napoca 2015, lansează pentru ediția lunii august concursul de fotografie „The Untold Faces” în cadrul festivalului UNTOLD, proiectul major de entertainment din cadrul aceluiași program – #Cluj2015.

Concursul este deschis tuturor fotografilor profesioniști, dar și amatori. Tema concursului fiind fotografia de portret. Prin această temă vom putea spune povestea Clujului și a Transilvaniei prin chipurile oamenilor veniți la UNTOLD Festival. Fiecare are povestea sa, un trecut, un viitor, un motiv pentru care anul acesta va petrece 4 zile de magie la UNTOLD. Miile de povești însă, vor crea o poveste remarcabilă, demnă de spus tuturor și de arătat lumii. Imaginile ne transmit emoții fără să ne vorbească, iar fotografiile de portret îți transmit, măcar un pic, din povestea celui fotografiat. Vrem să adunăm sute de astfel de povești, sute de chipuri, poate chiar mii și să aflăm cum arată prima filă din povestea UNTOLD prin ochii celor care participă la festival.

Citește în continuare regulamentul concursului și înscrie-te acum: bit.ly/înscriere-The-Untold-Faces.

 Rezumat regulament

Fiecare participant la concursul de fotografie „The Untold Faces” trebuie să se înscrie înainte, completând următorul formular: bit.ly/înscriere-The-Untold-Faces. Nu durează mai mult de câteva minute (cu tot cu selecția fotografiilor de înscriere). Fiecare participant este eligibil pentru jurizare dacă la sfârșitul festivalului UNTOLD (luni, 3 august) are cel puțin 400 de portrete realizate. Mai jos detalii.

Pentru a te înscrie la concursul The Untold Faces, urmărește pașii de mai jos:

• pentru toată lumea: completează formularul de înscriere de pe pagina evenimentului până la data de 30 iulie, ora 15:00. Îl găsești și aici: bit.ly/înscriere-The-Untold-Faces

• pentru cei care nu au abonament, bilete, acreditări sau nu sunt voluntari foto în cadrul Untold Festival: vino la punctul de acreditare al concursului – sediul Cluj 2015 (Piața Unirii, nr. 2) în data de 30 iulie, între orele 16:00 și 20:00. Aici vei primi brățara pentru prima zi și orice fel de informații legate de concurs.

• pentru cei care nu au abonament, bilete, acreditări sau nu sunt voluntari foto în cadrul Untold Festival: de vineri, 31 iulie, până duminică, 2 august, în intervalul orar 12:00 – 18:00, ești așteptat la sediul Cluj 2015 din Piata Unirii, nr. 2 pentru predarea pozelor din ziua precedentă, respectiv acreditarea pentru ziua în curs (ATENȚIE!: numărul acreditărilor disponibile este limitat)

• pentru toată lumea: cele 400 de portrete (vezi mai jos regulamentul), condiție obligatorie de participare la concurs, pot fi predate până în ziua de 3 august, ora 23:59, și pe adresa day15@cluj2015.ro din care selectatezi 10 portrete ce urmează să intre în jurizare