30 iunie Calea spiritului si cautarea de sine

Marti, 30 iunie 2015, ora 18:30, Biblioteca Judeteana Octavian Goga, str. Dorobantilor, nr. 104

Calea spiritului si cautarea de sine cu Daniel Scuturici

La un anumit nivel, oamenii pot fi impartiti in doua. Sunt cei care stiu ce vor si aceia care cauta, care sunt in cautare de sine, de un mod de exprimare, de fiintare.

Dintr-o alta perspectiva, de fapt cu totii stim ce vrem, cu totii inauntrul nostru stim cine suntem si care este modalitatea cea mai buna de a ne exprima si actiona. Stim care este forma cea mai potrivita pentru noi, forma pe care vrem sa o luam si care ni se potriveste.

Inauntrul nostru sunt o infinitate de potentiale, potentiale subordonate si dependente de aspecte personale si transpersonale care sunt mai mult sau mai putin tangibile si la indemana. Printre aceste multitudini de universuri interioare sa afla si calea spiritului, calea potentialului nostru maxim si a implinirii personale.

Va invit sa aprofundam impreuna si sa ne conectam la calea spiritului, sa devenim “cei ce suntem deja”, sa ne deschidem spre energiile care sunt aici sa ne serveasca, astfel incat sa devenim canale divine si sa fim una cu curgerea.

Seara va fi impartita in doua. In prima faza voi face o prezentare a bazei care s-a construit de-a lungul cautarii mele spirituale, iar in cea de-a doua parte vom face o meditatie care sa ne deschida fata de aceste energii care se reunesc in noi si care au rolul de a ne sustine in implinirea si desavarsirea noastra.

Cine sunt eu?
Daca e sa prezint forma, atunci pot spune ca dupa trezirea spirituala care a venit ca un cadou in 2007, am intrat pe un drum anevoios si greoi la inceput, dar tot mai intens si mai curgator cu cat ma apropiam de “cel ce sunt deja”, de sinele meu superior. In primii ani am fost ghid turistic, pentru ca mai apoi sa urmez psihologia si sa-mi insusesc diferite tipuri de terapii complementare. In prezent lucrez, in principal, cu Terapia Biodinamica Cranio-Sacrala si cu Yumeiho – din puctul meu de vedere acestea fiind doua tehnici complementare care au impreuna un efect foate puternic. Urmaresc, in principal, vindecarea la nivel psiho-emotional, deoarece consider ca vindecarea ultima vine la nivelul emotiilor. Daca merg dincolo de forma aleg sa fiu momentul prezent, curgere si iubire.

Va astept cu drag sa pasim impreuna pe calea spiritului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.