30 iunie Concert Mihai Margineanu

30 iunie Concert Mihai Margineanu

Joi, 30 iunie 2022, ora 19:30, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: intre 60 si 135 lei

Concert Mihai Margineanu  Concert Mihai Margineanu

Mihai Mărgineanu, unul dintre artiștii care reușesc să combine muzica, actoria, improvizația și umorul într-un mod plin de originalitate, revine pe scenă pentru o reîntâlnire de proporții cu publicul din Cluj. 

Pe ritmuri de folk, pop și rock artistul aduce la viață povești veritabile din muzica tradițională și lăutărească, reușind în același timp să distreze, să ridice la dans și să ofere publicului trăiri și senzații intense. Plin de ironie și autoironie, repertoriul său oferă momentele de relaxare și distracție îndelung așteptate. Mihai Mărgineanu este fără doar și poate un artist care încântă privirile și sufletele tututror românilor, indiferent de vârstă.

In acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj cu piese precum „Zarița Zanga”, „Paraschivo”, „Melci, scoici, raci, craci” sau „M-am dus să tai un copac”, va aduce zâmbetul pe buzele celor prezenți cu povestiri pline de amuzament, dar și cu refrenele arhicunoscute ale celor mai îndrăgite melodii cum sunt: „Mă iubește femeile”,„Gore din Chitila”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, ”Jana era Croitoreasă” sau ”Aviația dă senzația”.

Componența trupei:

–       Cristi Horia – Vioară;

–       Vlad Andrei – Chitară electrică;

–       Michele Vișan – Chitară acustică;

–       Vasile Malic  – Chitară bass;

–       Nicu Dumitrescu – Percuție;

–       Florin Ionescu  – Tobe.

Bilete: https://www.eventim.ro/

https://www.myticket.ro/bilete/10926/mihai-margineanu-si-banda-lui-30-iunie-2022-casa-de-cultura-a-studentilor-cluj-napoca.html

Librariile Carturaresti
Organizator MiraShow
Informatii: 0757643978

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.