30 iunie Ecstatic Dance – Reveal your playfulness

Vineri, 30 iunie 2017, ora 18:30, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 35 lei

Ecstatic Dance – Reveal your playfulness

„Înainte de a hoinări singur prin apele pământului, delfinul Sânt a trăit alături de cei din neamul său, însă pentru puţină vreme. Tot ce ştia din trecutul său era o poveste:
– Se spune că există o clipă care vibrează de cântecul puterilor nemuritoare şi că cel care găseşte această clipă şi ascultă cântecul, află răspunsul la cele mai arzătoare întrebări ale sale. Azi, în sfârşit, simt clipa aceea aproape! gândea Sânt în sinea lui.
– De ce nu se întâmplă nimic? Veniţi şi cântaţi! Unde sunteţi, moşii şi strămoşii mei? Sunt ultimul din neamul meu? Trebuie să mai fie şi alţii, trebuie să îi întâlnesc şi să îmi spună…
Ecouri din depărtare au început să răspundă chemării:
– Când pe alţii căutăm, tot pe noi ne găsim. Când pe alţii căutăm, tot în noi îi găsim.
– Arătaţi-vă, vă rog! Nu voi afla niciodată rădăcinile mele, cine sunt eu…
– Priveşte drept în inimile noastre şi vei afla!
Zeci de delfini l-au înconjurat şi privindu-i, Sânt a văzut că în locul unde ar fi trebuit să le fie inimile, aceștia aveau oglinzi:
– Sunt…eu! Eu…sunt! Hehe! EU SUNT! Căutările şi întrebările, aşteptarea mea, revelaţia aceasta…ce simplu! Inima reflectă lumea-n ea…
Când vă caut pe voi, tot pe mine mă găsesc.
Când vă caut pe voi, tot în mine vă găsesc!”
(fragment din Bestiarul Ecstatic Dance)

Povestea delfinului ne încurajează să avem o atitudine ludică în faţa vieții, bucurându-ne de ceea ce există şi păstrându-ne curiozitatea faţă de ceea ce încă nu cunoaştem. Este oare posibil să devenim mai puţin conflictuali şi încrâncenaţi în căutările noastre și cum anume? În această ediție, vă învităm să gășiți răspunsul vostru la această întrebare, reamintindu-vă că lucrurile importante se află în faţa noastră, aşteptând doar să fie văzute şi recunoscute.

Deschideți-vă simțurile și veniți să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care nu dansăm, ci suntem dansați!

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare. Dansul si mișcările sincere, autentice au rolul de a scoate la suprafață trăiri și sentimente adânci care au nevoie de a fi exteriozate, trăiri pe care poate, de obicei, le refulăm, le ignorăm sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

Programul serii:
18:30 – 19:15: Improvisation theater body warm-up / Natalia Graur
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey with Adrian Om Tudoran aka electroclown
21:30 – 22:00: Violin cool-down / Ştefan Dragomir

Ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.

Nu este nevoie de experiență.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
Să vă aduceți haine comode și nu uitați de apă!

30 iunie Ecstatic Dance – Reveal your playfulness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top