30 iunie Trei obiceiuri care construiesc fericirea

Marti, 30 iunie 2015, ora 18:30, Diverta Hubertus, b-dul 21 Decembrie 1989, nr 22

Taxa de participare:10 lei

Trei obiceiuri care construiesc fericirea – atelier sustinut de psiholog Adriana Mancas

Fericirea ține de noi – ține de capacitatea fiecăruia dintre noi de a găsi surse autentice și personale de fericire, de a ne depărta de cauzele suferinței, de a da sens lucrurilor care ni se întâmplă și, poate cel mai important, de a pune în practică o filosofie proprie de viață.
Prin atelierul de dezvoltare personală de luna aceasta, psiholog Ariadna Mancaș își propune să vă ajute în căutarea voastră, să vă sprijine să găsiți calea fericirii în viața voastră, într-o întâlnire interactivă de grup, bazată pe învățare non-formală. Împreună, veți învăța cum să puneți în practică obiceiuri ce construiesc fericirea pe termen lung, într-o manieră personală, autentică și plină de sens.

Temele abordate:

– Ce este fericirea?
– Ce obiceiuri ne aduc fericirea?
– Iluziile fericirii (ce nu ne face, de fapt, mai fericiți).
– Cum putem fi mai fericiți în viața noastră de zi cu zi – exerciții practice.

Ariadna Mancaș este psiholog clinician și psihoterapeut de orientare integrativă, a participat la numeroase cursuri de formare profesională și are o experiență bogată în lucrul cu oamenii.

Atelierul va fi de 2 ore, iar informațiile și recomandările din cadrul atelierului sunt bazate pe cercetări în domeniul psihologiei umane.

Taxa de participare este de 10 lei și susține funcționarea continuă a Minte Forte. Pentru participare vă rugăm să vă înscrieți în prealabil, prin e-mail (conținând nume și număr de telefon), la adresa dezvoltare.personala@minteforte.ro.

Data limită de înscriere este 29 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.