30 iunie Visul lui Fundulea

Duminica, 30 iunie 2019, ora 18:30, Teatrul de Păpuși ”Puck”, str. I. C. Brătianu, nr. 23

Intrare liberă

Visul lui Fundulea – spectacol atelier

Pentru finalul Atelierului de Actorie, care a avut o durată de 4 luni, cursanți au pregătit un Spectacol Atelier intitluat “Visul lui Fundulea”, o adaptare dupa comedia romantică “Visul unei nopti de vara“ scrisă de William Shakespeare.

Acțiunea prezintă aventurile a patru iubiți din Atena și a unui grup de actori amatori într-o pădure luminată de Lună și relațiile care se creează între personajele umane și spiridușii care locuiesc în pădure.

Cursanții care au repetat intens de patru luni, iar de o săptămână sunt tot în repetitii și probează costumele, abia așteaptă să vă arate ce au pregătit.

O piesă care va îmbina dragostea cu umorul, drama cu bucuria, viața de zi cu zi a unor oamenii care din diverse domenii cu pasiunea lor pentru teatru.

Vă așteptam să ne bucurăm împreună de un spectacol inedit.

Cursul a fost susținut de Oana Pocan, în cadrul Studio Impro din Cluj-Napoca.

Oana Pocan a absolvit în 1999 cursurile secției de Actorie, din cadrul Facultății de Litere, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a obținut, apoi, diploma de Master în Artă Teatrală și Spectacologie la aceeași instituție. De asemenea a finalizat și doctoratul cu o cercetare privind aplicarea și utilizarea instrumentelor, a tehnicilor și metodelor de antrenament specifice actorului, în sfera socială: “Antrenamentul actorului și dezvoltarea personală. Consecințe benefice în practica socială.”
Din 2013 susține cursuri și ateliere de dezvoltare personală utilizând tehnici și instrumente teatrale, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Studio Impro a luat naștere în 2014 si de atunci se sustin atât cursuri pentru adulti, dar și cursuri pentru copii. De la ateliere de impovizație, ateliere de actorie sau ateliere de vorbire expresivă.
Din toamnă, puteți și voi să fiți cursanții acestor ateliere.

Până atunci, vă așteptăm să vedeți ce au făcut cursanții atelierului ce tocmai s-a încheiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *