30 mai Maraton Apuseni

Sambata, 30 mai 2015, ora 10:00, Statiunea Muntele Baisorii

Maraton Apuseni – pentru iubitorii de alergare montana

Maraton Apuseni msg systems te invită pe 30 mai 2015 să alergi pe unul din cele patru trasee montane care traversează crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale Apusenilor. Dacă iubești alergarea montană, te așteptăm, indiferent de vârstă, la tabăra de bază de la stațiunea Muntele Băișorii să iei startul la una din cele două probe tehnice – maraton, semimaraton, la cros sau la proba family în care copii și părinți, aleargă împreună și împărtășesc bucuria mișcării în natură.

Harta Maraton Apuseni

Maraton Apuseni msg systems sărbătorește pe 30 mai 2015 a V-a ediție și lansează cu această ocazie o probă nouă de concurs, crosul, dedicat celor care doresc să guste atmosfera unei competiții de alergare montană dar preferă un traseu mai scurt. O altă noutate pe care o aducem în acest an este modificarea traseelor de maraton și semimaraton. Ne dorim ca alergătorii să descopere frumusețea Apusenilor dar și priveliști noi, de aceea circuitul de alergare de la cele două probe este usor modificat comparativ cu cel din 2014.

Știm că Maraton Apuseni msg systems este o competiție iubită de comunitatea alergătorilor din România și ne bucurăm să vedem că an de an, concurenții se întorc în Apuseni pentru atmosfera pitorească de aici. Așa că am decis să le oferim peisaje noi și surprize despre care vor afla în curând pe site-ul oficial al competiției www.maratonapuseni.ro, unde am deschis înscrierile vineri, 30 ianuarie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.