30 mai Spectacolul FierS à Cheval

Sambata, 30 mai, ora 20:30, Castelul Banffy, Bontida

Preț bilet: 15 lei

Spectacolul FierS à Cheval – in adrul TIFF 2015

După ce, în 2011, a făcut senzație în Piaţa Unirii din ‎Cluj, la deschiderea festivalului, trupa Compagnie des Quidams se întoarce la TIFF cu un nou spectacol muzical și vizual unic: „ FierS à Cheval ”. Un fragment va fi prezentat la deschiderea oficială, vineri, 29 mai, începând cu ora 20:45, în Piața Unirii, iar spectacolul integral poate fi savurat la Bonțida, în prima seară de Weekend la Castel. Descris ca un spectacol stradal, magic din punct de vedere vizual și muzical, show-ul promite să fie o invitație poetică către deschiderea imaginației.
Conform artiștilor, „dintre toate animalele apropiate oamenilor, caii sunt cu siguranță cei mai inclinați către fantezie și jocuri; caii sunt parte din viața noastră, și aduc cu sine mitologii fabuloase; ei acompaniază eroii și zeii uminatății”. Caii, într-o întruchipare cu totul specială, sunt personajele principale ale acestui spectacol.
Show-ul va fi urmat de premiera în România a unuia dintre cele mai așteptate documentare ale anului: Kurt Cobain: Montage of Heck, în regia lui Brett Morgan, primul film despre celebrul lider al trupei Nirvana realizat cu cooperarea familiei sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.