Luni, 30 mai 2016, ora 22:00, Casa Tiff, str. Universitatii, nr. 6

Pret bilet: 15 lei

Bardi Johannsson DJ Set

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei 14 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi.

Bardi Johannsson, descris drept una dintre cele mai enigmatice și creative apariții pe care le-a oferit recent scena muzicală islandeză, este compozitor, textier, instrumentist, designer și un bun satirist, cu o predilecție pentru umorul suprarealist.

La Casa TIFF, va remixa imagini și coloane sonore compuse de el.

Una dintre cele mai notabile colaborări pentru marele ecran este coloana sonoră pentru Haxan / Häxan: Witchcraft Through the Ages, controversatul film horror mut suedez din 1922.

Bardi este și singurul membru al proiectului melancolico-cinematografic Bang Gang, dar colaborează cu voci feminine celebre, precum Keren Ann, Helen Marnie (Ladytron), Bloodgroup și Jofridur Akadottir (Pascal Pinon).

Biletul poate fi cumpărat online de pe biletmaster.ro