30 martie-5 aprilie Parinte inFloresti te indeamna sa Daruiesti

30 martie- 5 aprilie 2018, ora 12:00, Floresti, Cluj-Napoca si Someseni 

Parinte inFloresti te indeamna sa Daruiesti

Pana in data de 5 aprilie poți să te implici in acest proiect de generozitate și intrajutorare comunitară, Dăruind :

1. POVEȘTI DE VIAȚĂ, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care consideri că au nevoie de sprijinul comunității; poate fi familia vecină cu tine, familia colegului de bancă al copilului tău sau pur și simplu povestea ta;

Scrie-ne pe laura@parinteinfloresti.ro o poveste de viață a unei familii nevoiașe menționând lucrurile de care au nevoie până la data de 3 aprilie și noi vom incerca să ii acoperim nevoile cu sprijinul comunității.

2. DONAȚII MATERIALE sub formă de lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală

Dacă dorești să donezi astfel de lucruri pentru familiile in nevoie, poți să le strângi intr-o cutie, să o impachetezi, să pui o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să o depui la sediul asociației din Florești, str. Florilor 320, in perioada 30 martie-3 aprilie, dupa ce ne-ai anunțat intenția ta de a te implica, scriindu-ne pe mail la adresa laura@parinteinfloresti.ro. Daca doresti să fii contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, poți să menționezi pe cutie și numărul tău de telefon sau adresa de email.

3. TIMP

Scrie-ne pe laura@parinteinfloresti.ro dacă dorești să sprijini proiectul și să oferi copiilor tăi lecția recunoștinței, vizitând impreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi te vom pune in contact cu aceștia.

4. DONAȚII

Poți alege să faci cadouri celor dragi făcând o donație și alegând o decorațiune de Paste, cosmetice handmade sau bijuterii de la standul cu lucrușoare handmade create de membrele asociației. O parte din sumele adunate vor fi direcționate către familiile in nevoie, aflate in atenția asociației. Daca esti interesat sa faci un astfel de gest, iti putem trimite sugestii de cadouri handmade pentru cei dragi, doar sa ne anunti intentia ta in acest sens, scriindu-ne tot pe laura@parinteinfloresti.ro.

Implică-te pentru oamenii de lânga tine, pentru comunitatea din care faci parte și in primul rând pentru Tine și copiii tăi, oferindu-le acestora adevarate lecții de viață !

Echipa Părinte inFlorești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.