30 octombrie Atelier de reconditionare, reciclare si accesorizare

Marti, 30 octombrie 2018, ora 17:30, Craft Art, Calea Turzii, nr, 29, ap 2

Cost atelier: 30 lei 

Atelier de reconditionare, reciclare si accesorizare

Alaturi de Florina Luiza Crutan, Asociatia Work At Home Moms va invita la un Atelier ce se adreseaza celor care isi doresc sa invete tehnici de reconditionare, reciclare si accesorizare obiecte din garderoba proprie.

Propunere kit? contra cost la 25 lei (se achita in in timpul Atelierului; se poate veni si cu un kit propriu)

Inscriere si plata? pe adresa de email: florinaluiza_68@yahoo.com

Trusa mea? Kit (daca nu ai, iti oferim noi unul, contra cost), un produs din garderoba (gen tricou, camasa, pereche de blugi, geanta de umar, plic) ce va fi supus transformarii, ac, ata in culoarea produsului, degetar si…… rabdare

Despre Trainer

”Servus, sunt Florina Luiza Crutan- Pupuka Boutique si creez accesorii florale textile, lucrate manual. Stiu ca frumusetea sta in detalii si fiind in cautarea unei stari sufletesti care sa ma incarce cu energia celor care apreciaza acest tip handmade – in anul 2015 a luat fiinta, Pupuka Boutique. Accesoriile florale textile pe care le creez nu doar cu mainile , ci si cu sufletul, pot face parte din vestimentatia noastra de zi cu zi sau din sarbatori, momente importante pentru intreaga familie.

Materialele textile si tipurile diverse de flori le combin in functie de preferinte si accesoriile pe care le creez suporta modificari la cerere, in functie de preferintele clientilor sau pot fi adaptate unei tematici diverse.

Initiativele privind reciclarea / refolosirea produselor textile sunt foarte putine sau chiar necunoscute la noi in tara. De fapt 95% din deseurile textile pot fi refolosite, repurtate sau reciclate. Resturile textile sunt un rezultat direct al degradarii materialelor, fie ca este vorba de degradare fizica, prin uzare indelungata sau prin uzare subita, precum ruperea materialului, sau de degradare morala, adica iesirea din trenduri actuale.

Reciclarea diverselor materialelor textile este o prioritate in activitatea mea, bazandu-ma pe refolosirea acestora intr-un mod cat mai divers si creativ. Consider ca orice material textil se poate reconditiona / recicla daca se imbina cu putina imaginatie / creativitate. Implicarea precoce trebuie facuta de parinti impreuna cu copii, dezoltandu-le acestora imaginatia si grija pentru un mediu cat mai sanatos.

Obiectivul atelierului consta in prezentarea metodelor practice de reconditionare, reciclare sau accesorizare obiecte din garderoba proprie.

Pe parcursul atelierului vom invata impreuna sa ne reinventam garderoba, sa economisim bani din bugetul personal si sa protejam natura.

Atelierul propune urmatoarele kituri (25 lei/ Kit pentru reconditionare: estomparea eventualelor rupturi / gauri in material
– Fiselina gri inchis, 20/20 cm.
– Fiselina alba, 20/20 cm.
– Banda adeziva transparent, 30 cm,- transfer la cald
– Fier de calcat
– Ata transparent
– baton de silicon

Kit pentru accesorizare: componente pentru o floare / boboc din denim sau alt material la alegere
– Material denim, 3 nuante la alegere, 20/20 cm fiecare
– Iuta 20/20 cm
– Dantela 20/20 cm
– Material divers de bumbac 20/20 cm.
– Margele – un pachetel cu aprox.20 margele diverse culori
– Aracet
– Silicon – 1 baton
– Ac brosavarianta)

Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea cursului si plata acestuia revin exclusiv in sarcina mamei care propune atelierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.