30 octombrie Auzim, dar ascultăm?

Luni, 30 octombrie 2017, ora 18:30, Libraria Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Intrarea liberă

Auzim, dar ascultăm? – atelier despre ascultarea activă

Iată-ne ajunși la sfârșitul întâlnirilor din această ediție a evenimentului „Luni de poveste… la Cărturești” și vă invităm cu drag să vorbim despre ascultarea activă, alături de Cosmina CÂMPEAN. Vă așteptăm în aceeași locație care ne-a găzduit și până acum – Librăria Cărturești (Iulius Mall).

„Atunci când vorbim, repetăm ceea ce deja știm.
Dar când ascultăm, s-ar putea să învățăm ceva nou.” – Dalai Lama

Facem din ce în ce mai multe acțiuni conștiente pentru o mai bună comunicare cu cei din jur, pentru că realizăm următorul aspect: calitatea vieții e determinată de calitatea relațiilor noatre. A auzi este un simț, a asculta este o alegere. Și, ca orice alegere, implică asumarea responsabilității. Responsabilitatea să înțeleg ce îmi spune celălalt, responsabilitatea să mă atingă ce aud, responsabilitatea să fiu vulnerabil. Vă invit să auziți o poveste despre ascultare sau să ascultați o poveste despre auz sau, mai bine, să spunem împreună o poveste despre noi și cum ne place să ne conectăm cu ceilalți.

Cosmina CÂMPEAN are experiență solidă într-o companie multinațională în ceea ce privește orientarea și relația cu clienții. A început să activeze ca trainer organizând traininguri interne iar în 2015 s-a certificat ca Formator. S-a alăturat echipei ATU și livrează traininguri de Excel și programe personalizate de Customer Care. Este o fire pozitivă și își dorește să-și rafineze în mod continuu competențele și abilitățile de comunicare pentru a transmite informația într-un mod interactiv și atractiv.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc prin completarea formularului de înscriere.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIzC2pqMy7BQXN74enOBWHHRNNdUV1jxDkpwoS-WYNkClIhg/viewform

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment
Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada octombrie 2017, timp de cinci săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, cu ceai cald, traineri implicați și teme de interes, cu aplicabilitate directă în viața de zi cu zi..

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.