30 octombrie O întâmplare ciudată cu un câine

Miercuri, 30 octombrie 2019, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită

Clubul de Carte Cluj 5.8 – O întâmplare ciudată cu un câine

Spre final de octombrie, vom discuta despre „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, de Mark Haddon  Romanul a fost publicat în Anglia, în anul 2003, și urmărește investigația întreprinsă de Christopher, un adolescent care suferă de sindromul Asperger, privind moartea câinelui din vecini.

Cum funcționează?

Simplu: citim fiecare – individual – cartea, iar miercuri ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a împărtăși idei și impresii de lectură.

Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia

Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro, partenerii noștri de nădejde
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Participarea la eveniment este #gratuită, însă cei care doresc pot susține proiectele asociației noastre prin #donații la fața locului.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.