30 octombrie Princess ‘N Concert

Luni, 30 octombrie 2017, ora 19:00, Auditorium Maximum, UBB, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 3

Pret bilet: intre 70 si 300 lei

Princess ‘N Concert  – A Royal Night Out. With Kids and Princesses

Un concert de poveste. Cu Vladimir Agachi, Young Famous Orchestra, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran – David & The Six Martini Band, Barlea Ruslan și The Beat – Royal School in Transylvania.

Cclujenii sunt invitați să participe la un concert de muzică clasică cu adevărat special, alături de dirijorul Vladimir Agachi, și membrii orchestrei Young Famous. Orchestra îi va avea ca invitați pe Cătălina Roibu (voce), David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini Band, Barlea Ruslan – Teatrul Național Cluj-Napoca și școala de muzică The Beat, prin câțiva dintre tinerii ei talentați. 

Evenimentul are loc în consacratul Auditorium Maximum, iar biletele se găsesc pe eventbook.ro și la casieria cinematografului Florin Piersic.

Poveștile și basmele creează o lume aparte în timpul copilăriei, însă mulți uităm să ne bucurăm de magie odată ce responsabilitățile iau locul jocurilor. Royal School in Transylvania prezintă  “PRINCESS ‘N CONCERT – A royal night out. With kids and princesses.”, un concert dedicat familiei, în care poveștile copilăriei prind viață pe scenă, spre încântarea tuturor – mici și mari.

Iubitorii cunoscutelor personaje se vor bucura de un show muzical fantastic și o producție de scenă impresionantă, ambele inspirate din poveștile faimoase ale unei lumi în care visele devin realitate pentru întreaga familie. Programul va cuprinde fragmente din coloanele sonore ale ecranizărilor devenite celebre sub egida The Walt Disney Company. Cadrul feeric încurajează un dress code deosebit pentru copii și părinți – o șansă unică pentru ca accesoriile de prinți și prințese să completeze decorul magic al unei zile, altfel banale, de luni. Ocazia de a întâlni o prințesă adevărată se poate ivi chiar în acea seară.

Orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai activi și apreciați tineri dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog concret cu spectatorii, de o prezentare inedită şi „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează.

În anul 2015, Vladimir Agachi fondează asociaţia Young Famous. Palmaresul său artistic este conturat de concerte alături de filarmonicile din România şi cele internaţionale (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk, Piura), precum și de obţinerea unor burse internaţionale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA).

Young Famous Orchestra a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Gârneț, unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David, de violonistul Sabin Penea, de solista Analia Selis, compozitorul argentinian Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa și celebra voce Irina Margareta Nistor.

Detalii și bilete pe www.youngfamous.ro.
Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Poți lua bilet direct de aici: http://bit.ly/PrincessNconcert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.