30 septembrie Get Dressed for Success!

Vineri, 30 septembrie 2016. ora 18:00, The Office, b-dul. 21 Decembrie 1989

PPret bilet: 47 lei

Get Dressed for Success!

Să fii femeie poate reprezenta o provocare destul de mare pentru multe dintre noi, motiv pentru care vă dedicăm această conferință vouă, doamnelor, eroinelor care faceți tot posibilul să înfruntați cu brio provocările de antreprenor, angajat, profesionist, soție, mama, etc.

Discutăm despre cum facem să avem o imagine de sine bună, cum ne conectăm cu potențialul nostru interior și cum construim relații puternice cu persoanele din jurul nostru.

Cine suntem?
Loredana Hetea este Manager și Trainer și consideră că imaginea personală este “cheia” către succes!
„Ţi-ai stabilit obiective şi nu le-ai îndeplinit? Ai devenit mai responsabilă şi conştiincioasă, ţi-ai schimbat modul de a gândi, anturajul…şi tot nu ai obţinut ce ţi-ai propus?
Vino alături de noi, să afli rolul pe care îl are încrederea de sine în obţinerea succesului.”

Alina Dicu este executive coach, leadership trainer & transformational speaker.
„Ai vrea să ai mai mult succes în viață? Să te conectezi cu potențialul tău interior și să dai sens vieții tale? Vino alături de noi și te voi ghida printr-un proces menit să te conecteze cu adevăratul tău sine.”

Paula Culda este Coach, Trainer & Speaker și avocat în cadrul Barolui Cluj și de-a lungul timpului a realizat cât de important este să înveți să construiești relații puternice cu cei din jurul tău.
„Vrei să îți dezvolți abilitățile de relaționare și să ajungi să îți descoperi adevăratul potențial? Te aștept în 30 septembrie să învățăm împreună cum poți face din orice conversație o oportunitate de construire a unei relații puternie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips