30 septembrie Il Volo

Il Volo 30 septembrie

Sambata, 30 septembrie 2023, ora 20:00, BT-Arena, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: între 200 și 500 lei

Concert Il Volo                  Il Volo 30 septembrie Il Volo 30 septembrie

Celebrul grup de origine italiană – Il Volo care domină lumea pop-opera internațională de peste un deceniu, compus din tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble, revine în România și va cuceri publicul din Cluj cu noul lor concert.

Concertul va cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului. „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” sau „Grande Amore” sunt doar câteva dintre ingredientele producției concertistice grandioase pregătite pentru turneul din 2023. Momentele muzicale înălțătoare vor fi  presărate cu momente fine de umor menite să inducă publicului o stare excelentă și să îi ofere o amintire frumoasă pentru tot restul vieții.

Il Volo a readus în atenția iubitorilor de concerte live frumuseţea muzicii clasice, a operei tradiţionale şi a belcanto-lui italian, dorind să ofere continuitate muzicii clasice şi să atragă tinerii spre acest gen muzical. Piero, Ignazio și Gianluca sunt aplaudaţi în întreaga lume pentru energia și bucuria pe care o transmit publicului atunci când sunt pe scenă.

Vocile lor unice şi abilităţile de interpretare au fost comparate cu vocile celor mai mari soliști clasici. Nu este întâmplător faptul că sunt numiţi ,,băieţii cu voci îngereşti’’ şi că sunt desemnaţi moştenitori ai celor trei tenori legendari, José Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti

Cu cinci albume de studio cu primit discul de platină şi au obținut două nominalizări la Premiile Grammy

Favorit al Papei Francis, trio-ul a fost invitat, la începutul anului 2019, să participle la cea de-a XXVI-a ediție a Zilei Mondiale a Tineretului din Panama; aici au interpretat „Ave Maria” în fața a peste un million de spectatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.