30 septembrie Tablou la alegere

Luni, 30 septembrie 2019, ora 18:15, Marty Restaurants, str. Al.V. Voevod, nr. 53-55 (incinta Iulius Mall)

Cost: 119 lei

Tablou la alegere

Ti-a placut foarte mult unul dintre tablourile pictate la evenimentele noastre trecute, dar nu ai reusit sa ajungi si tu sa il pictezi? Acum e ocazia ta!

Vino la evenimentul nostru si poti alege sa pictezi pe oricare dintre cele 7 tablouri de mai jos. Instructiunile de realizare vor fi prezentate in paralel, pentru fiecare dintre tablouri. Avem rugamintea ca atunci cand rezervati un bilet sa mentionati numele tabloului pe care doriti sa-l realizati in sectiunea de comentarii.

Creeaza o pictura unica … si savureaza un cocktail impreuna cu noi! Te asteptam, cu sau fara talent, impreuna cu partenerul tau sau cu un prieten, sa beti un cocktail si sa pictati cu noi.Noi va punem la dispozitie toate materialele necesare si o bautura, la alegere, pentru ca voi sa nu aveti alta grija decat buna dispozitie. O echipa de artisti foarte talentati va va ghida, pas cu pas, cum sa creati un tablou original, pe care il veti lua acasa la sfarsitul serii.Gazdele noastre va vor asigura o ambianta minunata, bauturi si mancaruri delicioase (se vor servi bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani)

La sfarsitul unei seri de neuitat, veti ramane cu cate un tablou unicat, niste amintiri minunate si, de ce nu, un talent nou descoperit.

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.