31 august The 6th Battle

Joi, 31 august 2017, ora 21:00, Le Général Café-Pub, b-dul Eroilor, nr. 18

The 6th Battle – Infusion X Sleepwalkers X Fluffy & Mr. Grey: semifinala electro-acustica

“The Battle // Support Your Local Artist” este un concurs muzical dedicat artistilor locali ce se vor “confrunta” intr-o serie de 8 concerte-duel sustinute in perioada iunie – septembrie 2017, in Le Général Café-Pub. Bataliile vor fi deschise de o serie de artisti debutanti, premiile totale fiind in valoare de 1500 de euro.

Vino sa iti sustii favoritii! #supportyourlocalartist

Infusion
“…servim o infuzie de muzică acustică cu un strop de originalitate. Vom trece împreună prin stări: we’ll have the blues, then we’re going to get funky; dar o să ne și relaxăm pe jazz și muzică soft.”
Diana Săveanu – voce
Radu Leu – Chitara
Marius Ștefan – Cajon
Lukas Klemperer – Chitara Solo

Sleepwalkers
Trupa de cover-uri acustice si nu numai, care a luat nastere in septembrie 2016, moment in care, unui duet deja existent s-a adaugat al treilea membru. Sentimentul de intregire a fost sustinut de un sunet care reprezinta fiecare membru in parte, dar totodata un sunet armonios. Formatia pretuieste diversitatea, adoptand dintr-o perspectiva originala stiluri precum rock; pop; reggae, progressive si rap.
“Cu fiecare performance indraznim sa surpindem din ce in ce mai mult.” [Dan Barbu] Sofia Marculescu – voce
Lucian Contiu – djembe
Dan Barbu – voce, chitara

Fluffy & Mr. Grey
Duo belgian-roman care interpreteaza muzica traditionala internationala (romaneasca, bulgareasca, greaca, braziliana si swing manouche). Trupa a concertat pe scenele unor festivaluri din Italia, Belgia, Cehia si Romania.
Lisa de Meester – vioara
Iulian Muresan – chitara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.