31 iulie Secretele curtezanelor

Duminica, 31 iulie 2016, ora 18:00, Cluj-Napoca

Cost seminar: 100 lei

Secretele curtezanelor – seminar

Curtezanele erau femei senzuale, educate, care cunosteau foarte bine arta iubirii si moduri variate prin care isi puneau in valoare feminitatea.

In acest seminar, ne vom impartasi cateva dintre secretele lor, invatand cum sa devenim mai senzuale, mai feminine, mai constiente de erotismul nostru.
Acum aceste lucruri nu mai reprezinta un tabu al societatii noastre si femeile devin tot mai interesate in a se cunoaste pe ele insele, din toate punctele de vedere.

Seara curtezanelor va aduce ulterior in realitatea dormitorului tau un plus de fantezie, deschidere, parfum afrodisiac si dorinta de a-ti depasi prejudecatile pentru a trai cu ardoare, savoare si romantism IUBIREA:

Vom invata multe lucruri noi despre afrodisiacele gustative si olfactive…retete care iti vor fi de mare folos si in bucatarie, dar mai ales in dormitor.
Vom invata cateva tehnici de constientizare a energiei sexuale si de trezire a inteligentei erotice (un dar ascuns al fiecarei femei constiente)
Vom invata cateva tehnici de masaj si presopunctura care ne vor ajuta sa inlaturam tensiunile si blocajele din intimitate…

Este momentul pentru ceva nou, minunat si perfect afrodisiac in relatia ta!

Te asteptam duminica, dupa amiaza, sa fii alaturi de noi timp de patru ore pentru a desfasura impreuna activitati SECRETE si in folosul … iubitilor!

Inscrierile se fac (tot in secret) la telefon 0728836555.

Eveniment organizat de Asociatia Venus – pentru Elevarea Femeii
www.venus.org.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips