31 mai Curs de improvizație teatrală pentru adulți

Marti, 31 mai 2016, ora 18:30 si 20:30, Forumul German, str. Memorandumului, nr 8 

Preț curs: 220 lei/ lună

Curs de improvizație teatrală pentru adulți – in fiecare marți

Cursul de improvizație teatrală pentru adulți este o activitate de dezvoltare personală, ce utilizează metode și instrumente specifice pregătirii actorilor profesioniști, adaptate non-actorilor.

Ceea ce propunem cursanților este un antrenament ce implică procese psihice și motorii capabile să îmbunătățească și să stimuleze la nivel intelectual, emoțional, corporal (fizic) și spiritual persoana, în integralitatea sa.

Scopul acestui curs vizează îmbunătățirea imaginii de sine, a încrederii în forțele proprii, a comunicării intra și interpersonală, adoptarea unei atitudini pozitive și optimiste, al unui comportament creativ în viața de zi cu zi.

Este un curs practic ce pune accent pe dezvoltarea expresivității corporale (comunicare non-verbală, limbaj corporal), comunicare verbală (fluență, claritate, concizie, dicție), stimularea potențialului creativ, relaționare, cooperare, gestionarea emoțiilor (teama de expunere și vorbire în public).

Cursul se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă, relaxa(n)tă unde umorul și buna –dispoziție sunt elemente esențiale, capabile să descătușeze imaginația, creativitatea și spontaneitatea.

Durata: octombrie 2015 – iunie 2016

Nr. limitat de locuri: 14 persoane

ÎNSCRIE-TE!

Trimite-ne un mail la adresa studioimprocluj@gmail.com cu datele tale de contact, numele şi prenumele.

Rezervarea locului se face prin plata în avans a sumei de 50 ron prin virament bancar.

Te așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.