31 mai TIFF – De Beren Gieren

Marti, 31 mai 2016, ora 22:00, Casa TIFF, str. Universității, nr. 6

Pret bilet: 15 lei

TIFF – De Beren Gieren

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei 14 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi.

De Beren Gieren, un nume ce capătă rezonanță printre iubitorii de muzică din Europa, este un trio acustic-electronic olandezo-belgian format din Fulco Ottervanger – pian, Lieven Van Pee – bass, Simon Segers – tobe.

Abilitatea de a trece subit de la o stare la alta și de a improviza, într-un mod care captează și menține atenția publicului, fac din experiența de a-i asculta live una de neratat.

De Beren Gieren își vor onora statutul de rebeli temerari ai jazzului și se vor juca, la Cluj, cu așteptările publicului la TIFF!

Biletul poate fi cumpărat online de pe biletmaster.ro

Programul zilei de marti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.