31 martie-1 aprilie Târgul de Cariere în IT

31 martie – 01 aprilie 2016, ora 10:00, Sala Polivalenta, Aleea Stadion

Târgul de Cariere în IT

La Târgul de Cariere în IT, pasionații și specialiștii în tehnologia informației sunt așteptați, joi și vineri, cu oportunități de joburi, internshipuri și concursuri. Astfel, compania Accesa are disponibile peste 25 de posturi precum QA Engineer, Frontend/Web Developer, SharePoint Developer, Java Developer, Linux DevOps, Business Analyst și altele. La rândul ei, recrutări la Târgul de Cariere în IT face compania Intacct Development, care caută specialiști cu cel puțin 5 ani de experiență.

Compania Accenture caută personal atât cu experiență, cât și juniori sau persoane care vor să urmeze un internship în vară. Bosch are disponibile 70 de poziții, în timp ce Coresystems Software vrea să angajeze AngularJS TypeScript Engineer. Candidații care participă la Târgul de Cariere în IT joi și vineri vor avea ocazia să se întâlnească și cu reprezentanții companiei Emerson, care recrutează pentru unitatea din Oradea.

„Căutăm studenți, de preferat din anii 3 și 4, pentru că ne dorim să promovăm internshipul nostru, unde avem 8 poziții disponibile (IT, Finance, SQ, Java, Android, IOS), dar șu Garmin Academy, un program intern de learning”, afirmă Mihaela Barar, Staff Assistant la compania Garmin.

Compania Moqups, fondată la Cluj în 2012, caută JavaScript Developeri, msg systems România vrea să recruteze noi angajați pe lângă cei peste 200 din prezent, National Instruments angajează ingineri software și caută în plus interni part time. În plus, recrutări fac și companiile Porsche Engineering, Siemens, Steelcase și Welocalize.

Siemens va prezenta în 31 martie de la ora 12:00 tehnologiile SAP Hana și UI5. În plus, pasionații în IT pot participa la competiții contra cronometru de programare, Speed Coding Challenge, derulate joi și vineri pe tot parcursul zilei la standul Hewlett Packard Enterprise.

Accesul pentru candidați este gratuit atât la Târgul de Cariere în IT, cât și la seminariile și competițiile din cadrul evenimentului.

Târgul de Cariere în IT se va derula în 31 martie și 1 aprilie la Sala Polivalentă, între orele 10:00-16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.