31 octombrie Careers in White

Sambata, 31 octombrie 2015, ora 10:00, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Intrarea libera

Careers in White – ediția a 13-a evenimentului Cariere în Alb Internațional își deschide porțile pentru profesioniștii din domeniul medical, în Cluj-Napoca

Dacă doriți să găsiți slujba perfectă în sectorul medical, veniti și verificați cele mai bune oportunitati de lucru angajatori de top din Europa. Angajatorii publici și privati, agenții internaționale de recrutare și multe altele vor încerca să vă impresioneze.

La evenimentul sunt așteptați să participe absolvenții de studii medicale care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu, indiferentă dacă își doresc să lucreze în România sau în țări din UE, în domeniul public sau privat. Locurile de muncă prezente în cadrul târgului sunt adaptate nevoilor absolvenților și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: de la medici, dentiști, farmaciști, până la asistente medicale, terapeuți sau moașe.

Locurile de muncă oferite sunt adaptate nevoilor dumneavoastră și se adresează tuturor categoriilor de personal medical, în țări precum Franța, UK, Irlanda, Germania, Belgia, Suedia, Norvegia, Olanda, Danemarca și Orientul Mijlociu.

Pentru a evita aglomerația, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.