31 octombrie Creativitatea în viața de zi cu zi

Luni, 31 octombrie  2016, ora 18:30, Cărturești Iulius-Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Luni de poveste – Creativitatea în viața de zi cu zi

Cel de-al nouălea și totodată ultimul atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești. Alături de Tudor SBÂRCEA, vom petrece o seară în care vom vorbi despre creativitate. Va fi o întâlnire creativă și presărată cu surprize!

Creativitatea e un concept din ce în ce mai atractiv și din ce în ce mai studiat de diverse discipline. Creativitatea nu mai e privită astăzi ca un atribut al artiștilor sau al geniilor sau ca ceva cu ce unii ne naștem și alții nu.

A fi creativ la locul de muncă sau în viața de zi cu zi poate însemna să generezi idei noi, să găsești soluții inedite, dar poate fi totodată și un fel de a privi și a face lucrurile. Tocmai de aceea, creativitatea e o abilitate ce poate fi dezvoltată conștient, pe tot parcursul vieții.

În cadrul atelierului Luni de poveste: Creativitatea în viața de zi cu zi, vă invităm să descoperim:
  • Ce ne limitează creativitatea;
  • Ce ne stimulează creativitatea;
  • Cum putem să ne dezvoltăm creativitatea în viața de zi cu zi;

Tudor SBÂRCEA e consultant de vânzări ATU Consulting. Fire deschisă și comunicativă, este o persoană implicată, care dorește să înțeleagă lucrurile și să-și aducă contribuția în interacțiunile cu ceilalți. Dincolo de dezvoltarea lui profesională de până acum, Tudor își urmează cu dedicație pasiunea principală: muzica. De la percuție la pian, la standarde de jazz și compoziții proprii, Tudor este un autodidact și se exprimă creativ (și) prin muzică.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

31 octombrie Creativitatea în viața de zi cu zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top