4-6 decembrie Zile de poveste cu Moș Nicolae

4 – 6 decembrie 2017, ora 10:00, Teatrul de Păpuși ”Puck”, str. I. C. Brătianu, nr. 23

Zile de poveste cu Moș Nicolae

Luna decembrie începe la Teatrul de Păpuși „Puck” sub semnul lui Moș Nicolae. Pentru că îndrăgitul personaj și-a rătăcit podoabele pentru bradul cu povești, Puck îl ajută să strângă altele, și mai frumoase. Orice copil poate să îi dea o mână de ajutor decorând cu imaginație și drag un glob pe care îl va aduce la sfârșitul acestei săptămâni la teatru, pentru seara magică. Cei mici mai sunt așteptați în aceste zile de poveste cu un atelier de creație, o scenetă interactivă plină de magie, o seară de lectură și multe altele.

Manifestările din seria „Zile de Poveste cu Moș Nicolae” încep luni, 4 decembrie. De la ora 18, Teatrul de Păpuși „Puck” va găzdui „Atelierul lui Moș Nicolae”, un workshop de creație conceput special pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Intrarea costă 25 de lei și se face pe bază de rezervare.

Marți, 5 decembrie, de la ora 10, cei mici sunt așteptați la sceneta interactivă „De Moș Nicolae, Puck salvează magia poveștilor”. Este o creație colectivă care se adresează copiilor de peste trei ani. Regia si interpretarea le aparține actorilor Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu. Intrarea este liberă.

Miercuri, 6 decembrie, de la ora 12, copiii de la Mănăstirea Dumbrava ( în zona comunei Unirea, județul Alba) vor avea parte de o reprezentație a spectacolului „Croitorașul cel Isteț”, în regia Emiliei Nechita.

Tot miercuri, în ziua Sfântului Nicolae, cei mici sunt așteptați de la ora 18 la „Povești citite, povești dăruite. Seară de lecturi pentru întreaga familie”.

Asa cum am amintit mai sus, cei care doresc să îl ajute pe Puck să strângă podoabe pentru bradul poveștilor din această seară sunt așteptați să aducă globuri realizate sau ornate chiar de ei (cu numele fiecărui mic artist pe ele) la Teatrul „Puck”, la spectacolele de sâmbătă, 2 decembrie și duminică, 3 decembrie).

Iată care este mesajul lui Puck:

„Dragii mei prieteni,
Crăciunul se apropie cu pași repezi, dar bradul poveștilor nu-și mai găsește podoabele, așa că apelez la ajutorul vostru! Voi cum credeți că ar trebui să arate globul perfect?

Pentru că am mare încredere în dibăcia și creativitatea voastră, vă rog mult de tot să-mi pregătiți, până în data de 3 decembrie 2017, un glob pe care să îl agăț pe ramurile fermecate ale brăduțului nostru. Nu-i așa că mă veți ajuta?

În schimb, eu vă pregătesc o surpriză: miercuri, în 6.12.2017, de la ora 18:00, ne adunăm cu toții în jurul bradului și citim cele mai frumoase povești de iarnă.

Să ne apucăm, deci, de treabă!

Cu mare-mare drag,
Al vostru prieten, Puck”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.