Vineri, 04 august 2023, ora 16:00, Cluj-Napoca

Untold 2023 – Day 2                                Untold 2023 – Day 2

În fiecare vară, în Cluj-Napoca, sute de mii de fani scriu împreună un nou capitol din cea mai frumoasă experiență de festival. Experiența din acest an va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Pentru cea de-a 8-a ediție, creatorii Untold prezintă un nou concept creativ captivant, Phoenix.

Un uriaș tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătrați, te invită să sărbătorești viața așa cum nu am mai făcut-o până acum. O sclipire magică face ca portarul dintre lumea reală și lumea imaginară să devină invizibil și odată ce această sclipire se aprinde, suntem cu toții cuprinși de această  bucurie pură. Toate acele mici  particule se transformă în ceva spectaculos: un vortex de lumini, unice în felul lor, aflate într-o continuă interacțiune pentru a crea cu adevărat special: un Phoenix în cele mai vii culori.

 Untold 2023 – Day 2

În timpul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și al magiei, aducând împreună cei mai mari artiști și DJ-uri din întreaga lume. Untold reprezintă locul în care iubitorii muzicii se pot conecta cu artiști de top pentru a trăi momente incredibile

Vineri, va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii Untold, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de AlessoSalvatore Ganacci și Tujamo.

Pe lângă experiența muzicală, Untold este cunoscut pentru atmosfera sa magică, decorurile impresionante și interacțiunea specială cu publicul.

Festivalul oferă și o varietate de activități și zone speciale, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă și zone de divertisment, pentru a asigura o experiență completă.

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni. Lista cu obiectele interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în festival se face între orele 16:00 – 05:00.