4 iunie Gala de Închidere TIFF 2016

Sâmbãtã, 04 iunie 2016, ora 20:45, Teatrul Național Lucian Blaga, Piata Stefan cel Mare, nr. 2-4

Pret bilet: 50 lei 

Gala de Închidere TIFF 2016

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei 14 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi.

E o ocazie unică pentru spectatori s-o întâlnească pe celebra actriță Sophia Loren, care va primi Premiul pentru întreaga carieră la ceremonie.

Sute de invitaţi romani şi străini i se vor alătura pe covorul roșu, printre care Ministrul Culturii, Corina Şuteu, nume mari din cinematografie – Vlad Ivanov, Cristi Puiu, Carmen Galin, Mimi Brănescu, Dragoş Bucur, Andi Vasluianu, Ioana Flora, Cosmina Stratan, Cristina Flutur, Rodica Lazăr, Pavel Bartoș, și personalități din media precum Cătălin Ştefănescu, Andi Moisescu, Cabral Ibacka, Amalia Enache şi mulţi alţii.

Biletul poate fi cumpărat online de pe biletmaster.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.