4 iunie Introducere in Mindfulness

Sâmbãtã, 04 iunie 2016, ora 14:00, Organizația Minte Forte, str. Calea Dorobanților, nr. 74, bl. Y9, sc. 4, ap. 71

Taxă de participare: 80 lei

Introducere in Mindfulness

Cuvântul mindfulness nu are o traducere exactă în limba română, însă conceptul este simplu de explicat: a trăi în momentul prezent, aici și acum.

Motivul derulării acestui modul este reprezentat de viteza care caracterizează atât de bine viața noastră din timpurile actuale. Fie că este vorba de școală, facultate sau serviciu, viețile noastre devin din ce în ce mai saturate de stres și insatisfacție datorate în mare parte sarcinilor din ce în ce mai multe și mai apăsătoare, sarcini care ne răpesc oportunitatea de a ne bucura pe deplin de momentul prezent.

Astfel, scopul ultim al acestui modul este de a ajuta participanții să regăsească conexiunea cu ei înșiși și cu lumea înconjurătoare și să își construiască un spațiu personal de liniște și simplitate prin practicarea mindfulness-ului, atât formal (prin meditații de tip mindfulness) cât și non-formal (prin practicarea mindfulness-ului în viața de zi cu zi).

Intâlniri de grup în care vom discuta:

(04.06 – 14:00 – 16:00)
Cunoașterea emoțiilor (ce sunt emoțiile și explorarea propriei vieți emoționale, meditație specifică temei + temă de casă)

(11.06 – 14:00 – 16:00)
Mintea noastră – explorarea gândurilor (ce sunt gândurile noastre, relația cu gândurile noastre, discuții despre personalitate, obiceiuri nesănătoase de raportare la sine și la ceilalți, meditație specifică + temă de casă)

(18.06 – 14:00 – 16:00)
Ședință finală (concluzii, impresii, stabilirea unei practici proprii + meditație de final pe tema compasiunii)

Înscriere și informații: dezvoltare.personala@minteforte.ro
Taxă de participare: 80 RON (achitat integral la prima întâlnire, sau în două tranșe)
Număr de locuri: 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.