4 mai Cartea Năsoaselor

Joi, 4 mai 2017, ora 19:00, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Cartea Năsoaselor cu Alexandra Rusu și Florin Bican – lansare de carte

Balonul Pavat cu Intenții Bune aduce „Cartea năsoaselor”.

Pe 1080 iulie 2017, Maurizio Furlini – autor al volumului „Ifosierul”, pe care speră să-l și citească într-o zi, absolvent al Înaltei Școli de Idei, Comprese și Bășini – primește un e-mail de la Hermina de Ditai-Nasul, care îl invită la Castelul din Piftie, unde să predea toate ifosele imaginate altețelor regale. De aici începe minunata și strania aventură a faimosului motanier în universul Ditai-Năsoez. Iar de la ifose până la încercarea – din seria misiune imposibilă – de a le găsi prințeselor de Ditai-Nasul niște soți pe măsură, nu mai este decât un pas.

Într-un ritm alert, cu umor, ironie fină și o mulțime de referințe culturale, Editura Vellant şi Librăria Cărturești vă invită să pășiți în lumea nebună, colorată și plină de miez din „Cartea năsoaselor”. Joi, 4 mai, de la ora 19:00, scriitorul Florin Bican vă va introduce în lumea Ditai-Năsoeză, iar Alexandra Rusu, cea care a (tran)scris pățaniile motanierului, va fi prezentă pentru a vă povesti despre încântătorul univers Ditai-Năsoez.

Indiferent de mărimea nasului dumneavoastră, sunteți așteptați să participați la adunare!

Alexandra Rusu este editor de carte, digital copywriter, co-fondator Booktopia.ro. A publicat în Evenimentul zilei, New York Times Book Review, Cosmopolitan, The Institute și în antologia De la Waters la Similea: Oameni cool scriu despre muzica lor (Humanitas, 2013).

Cartea Năsoaselor de Alexandra Rusu, ilustrații de Loreta Isac, Editura Vellant, 2016

4 mai Cartea Năsoaselor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top