4 mai Terapie de grup prin lectura – Acceptare și schimbare

Miercuri, 04 mai 2016, ora 19:00, Organizatia Minte Forte, Calea Dorobanților, nr. 74, sc. 2, ap. 71

Taxa de participare: 120 lei/modul

Cum sa treci printr-o despartire – terapie de grup prin lectura: Acceptare și schimbare – Ce putem și ce nu putem schimba?

Cu toții trecem la un moment dat prin experiența unei despărțiri. Unii am trecut prin asta, alții trecem prin asta acum, iar ceilalți vom trece printr-o despărțire la un moment dat în viața noastră. Unii am trecut prin despărțiri, dar nu am reușit să le lăsăm în urmă.

Un modul de terapie de grup care îmbină activitățile terapeutice cu lectura, adresat persoanelor care trec sau au trecut recent printr-o despărțire, cât și celor care, la mult timp după o astfel de separare, simt că viața le este în continuare afectată de acel eveniment. Scopul modulului este de a-i ajuta pe participanți să facă față provocărilor emoționale și să descopere modalitățile prin care să poată depăși momentele dificile.

Coordonatori: Ioana Ionicioiu – Psiholog și psihoterapeut și Adela Mureșan – filolog

Taxa de participare: 120 lei/modul (toate cele 6 întâlniri), la care se aplică o reducere de 50 % pentru personele aparținând unor grupuri vulnerabile: șomeri, pensionari, persoane cu dizabilități, studenți, persoane fără venit sau sub venitul minim pe economie. Taxa de participare poate fi achitată în maxim 2 tranșe, de 50%.

Înscriere: centrul.mintii@minteforte.ro sau la telefon 0743 568 525.
Date necesare pentru înscriere: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.