4 martie Povestea oamenilor de zăpadă

Sâmbătă, 4 martie 2017, ora 1:00 și 12:30, Mini Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 9 lei

Madame Pové spune Povestea oamenilor de zăpadă

Povești primăvăratice

Vine, vine primăvara, și odată cu ea personajele Mini Reactor se dezgheață ușor-ușor și devin tot mai active și mai vesele!

Spectatorii Mini Reactor sunt așteptați, ca de obicei, sâmbătă de sâmbătă, în spațiul de pe strada Petőfi Sándor, unde vor fi primiți, sperăm, cu mai mult soare decât am avut parte în ultimele luni!

O producţie Mini Reactor și Asociația Persona

Madame Pové vine din lumea magică a basmelor pentru a ne istorisi o poveste de iarnă foarte sensibilă – Povestea oamenilor de zăpadă. Ea ne vorbeste mai întâi despre prietenie, despre empatie, dragoste faţă de natură şi apoi despre puterea de sacrificiu.

Este un spectacol interactiv de storytelling unde cei mici sunt invitaţi să participe activ alături de Madame Pové la relatarea unei poveşti cu un fir epic simplu, dar cu o morală puternică.

„Spune tot
Madame Pove
Spune tot

Întâmplări nemaivăzute
Spune tot! …”

Recomandat copiilor: 2+

Cu: Oana Mardare
Regia: Delia Gavlițchi

Prețul unui bilet: 9 lei pentru copii, părinți și bunici

*Copiii sub 2 anișori nu plătesc bilet.

Biletele se ridica cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.

Mini Reactor vă roagă să ștergeți rezervarea sau să ne anunțați în cazul în care nu mai puteți ajunge la poveștile sale. Operațiunea e la doar un click distanță (găsiți linkul în mailul de confirmare). Mulțumim!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.