4 octombrie Mă ține Viața? Încrederea în aici și acum

Mă ține Viața?

Luni, 04 octombrie 2021, ora 18:30, online

Acces liber

Mă ține Viața? Încrederea în aici și acum Mă ține Viața?

*Având în vedere situația cazurilor de Covid-19 din municipiul Cluj-Napoca, vă invităm la eveniment în variantă online. Cei care s-au înscris deja vor primi link de zoom luni, 4 octombrie, la ora 17:00.

Accesul pe platforma Zoom a evenimentului este liber, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

Link disponibil pentru înscrieri: https://atuconsulting.ro/…/luni-de-poveste-ma-tine…/
Din momentul în care ne-am născut, suntem expuși la diverse experiențe pe baza cărora, ca și copii, ne formăm imaginea proprie despre viață. Poate învățăm că viața este un loc bun și frumos, unde suntem în siguranță să simțim, să acționăm, să fim așa cum suntem. Sau dimpotrivă, este un loc periculos unde putem suferi și ne putem răni. În funcție de aceste experiențe și concluzii, ne vom forma apoi încrederea în noi, în ceilalți, în lume și în viață.
A avea încredere în noi înșine ca adulți nu înseamnă a ști sigur că vom putea să facem lucrurile așa cum le-am planificat și că ele vor avea exact rezultatul la care ne așteptăm. Înseamnă credința că vom fi bine și vom putea merge mai departe, chiar dacă multe din cele planificate nu se vor întâmpla conform planului nostru. A avea încredere în viață nu înseamnă să credem că ea ne va aduce doar experiențe plăcute, ci să știm că toate experiențele pe care le vom avea – indiferent dacă vor fi frumoase sau dureroase – au sensul lor și ne vor ajuta să creștem și să ne dezvoltăm.
Vă invit să privim împreună încrederea pe care o avem în noi și în viață. Să ne punem întrebările care ne pot duce mai aproape de armonia noastră interioară și să ascultăm răspunsurile sufletului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.