4 septembrie Opera à la Carte: Seară franceză

Seară franceză

Vineri, 04 septembrie 2020, ora 19:00, Cluj Innovation Park, Valea Chintăului, nr. 1

Acces 2 persoane (cina inclusa): 320 lei

Opera à la Carte: Seară franceză

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României. Un proiect susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Desfășurat în aer liber, sub cerul înstelat al terasei Londoner din cadrul CREIC, Opera à la Carte ne invită la o seară tematică ce îmbină armonios programul artistic interpretat de artiștii Operei clujene și o cină special pregătită de bucătarii Londoner, în specificul serii.

Seara franceză își va încânta spectatorii cu un repertoriu de arii și canțonete autentice aparținând repertoriului de opereta-pop, ce include nume celebre precum: Edith Piaf, Charles Trenet, Alice Dona și Pauline Viardot, precum și partituri ale compozitorilor francezi Jacques Offenbach și Erik Satie. Toate se vor bucura de interpretarea sopranei Diana Țugui și a mezzosopranei Iulia Merca, acompaniate la pian de Lelia Serafinceanu.

Sub același simbol al specificului francofon, meniul serii va include un pahar de vin la sosir și un aperitiv, urmate de un fel principal la finalul spectacolului.

* Biletele acestui eveniment sunt puse în vânzare online, pe site-ul bilete.ro, precum și în toate magazinele Inmedio, Vodafone și Telekom.

Regie scenă culise: Cristina Albu
Soprana: Diana Țugui
Mezzosoprana Iulia Merca
Pian: Lelia Serafinceanu

În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii Covid-19, numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 100 persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă recomandăm să consultați regulamentul oficial.

Participanții sunt rugați să ajungă cu 45 minute înainte de începerea reprezentație.

Asigurarea măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii Covid-19
Toate inițiativele programului Opera Summer Hub se vor încadra sub incidența legii, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii Covid-19:
• atât organizatorii, cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măștii care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
• temperatura tuturor participanților va fi verificată la momentul sosirii acestora, accesul fiind permis doar dacă temperatura măsurată nu va fi mai mare de 37,3°C;
• accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, asemeni ieșirii acestora, îndeplinind distanțarea fizică și siguranța publicului;
• delimitarea clară a spațiului în care se vor desfășura evenimentele;
• organizarea spațiului de acces va asigura distanța fizică de 1,5 m pentru toți participanții la evenimente;
• organizarea spațiului destinat evenimentelor va permite prezența a cel mult 500 de spectatori (în cazul evenimentelor Opera Picnic), aflați la distanță de minimum 2 m unul față de celălalt;
• amplasarea scenei la o distanță de cel puțin 3 m, asigurând distanțarea sigură dintre interpreți și spectatori;
• biletele spectatorilor vor fi scanate online, evitând astfel atingerea unor suprafețe comune;
• din același considerent, vor fi interzise pliantele, broșurile și alte materiale informative în format fizic;
• amplasarea de dispensere cu soluții dezinfectante la intrarea în spațiul delimitat al evenimentelor, pentru a încuraja menținerea unei igiene conforme prevenirii Covid-19.

În concordanță cu Ordinul nr. 2.941/ 1.120/ 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, asumarea responsabilităților și riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: organizatori, artiști, furnizori de servicii, precum și spectatori. În acest context, vă adresăm respectuos rugămintea de a urmări și respecta toate obligațiile și măsurile mai sus menționate, presupuse pentru prevenirea răspândirea Covid-19.

Vă mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.