4 septembrie Vin & Arte

Vin & Arte

Vineri, 04 septembrie 2020, ora 18:00, Cluj Art, str.Paul Chinezu, nr. 4 

Cost: 60 lei/ persoană

Vin & Arte – degustare de vin

Vinul este o artă a naturii, iar arta merge foarte bine cu Vinul. Am avut deja această experiență la un vernisaj de la Cluj Art, însă de această dată, acompaniați de artă, o să atragem toată atenția voastră asupra Vinului nostru savuros. O adevarată ieșire în noapte pentru a-ți satisface simțurile.

Noi, cei de la Vinăria Jugrestan, susținem că natura și pasiunea sunt cele mai importante, și sperăm ca și voi să resimțiți aceste valori într-un pahar cu vin de bună calitate. Fiind una dintre cele mai mici crame din România, posibil să nici nu fi auzit de noi încă, dar ne-am propuns să schimbăm asta pe parcursul degustării vinurilor.

Veți putea degusta o selecție de 5 dintre vinurile noastre: 2 albe, 1 orange wine si 2 roșii. Sunteți curioși ce este vinul Orange? Vă invităm să aflați!

Vinurile vor fi servite alături de gustări tradiționale românești, unele făurite în familia noastră, altele de la producători locali. De-a lungul degustării veți afla mai multe despre Vinăria Jugrestan și despre cum toată munca depusă de noi este 100% manuală. Bine-nțeles că vom avea timp și pentru a ne bucura de pictură.

Așadar, vă invităm în frumosul subsol rustic al galeriei Cluj Art. Pentru participare, vă rugăm să trimiteți un mesaj către Vinăria Jugrestan (0747 068 255).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.