5-25 noiembrie Expoziția Estetica Muncii. Creativitate cotidiană din socialism până azi

05 – 25 noiembrie 2017, ora 20:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61

Expoziția Estetica Muncii. Creativitate cotidiană din socialism până azi

Expoziția prezintă o selecție din obiectele documentate în cadrul proiectului ”Estetica Muncii”, un proiect de documentare vizuală despre creativitatea în cotidianul muncitorului industrial.

Proiectul inițiază o cercetare de antropologie vizuală bazată pe o colecție de artefacte culturale din epoca comunistă, care examinează modul în care relația dintre muncă și estetică a evoluat în ultimii 50 ani în România. Intenția noastră este de pune în valoare expresiile creativității sociale din acest teritoriu, de le oferi recunoaștere ca elemente de patrimoniu industrial. Colecția este mărturia unui fel de a munci și a trăi, specific perioadei socialiste, dar și a faptului că inovația socială și industriile creative au avut precursori în artefactele cotidianului socialist.

Mai multe detalii pe www.esteticamuncii.ro

Expozitia ramane deschisă spre vizitare pana in data de 25 noiembrie 2017.

Program de vizitare: marți – sâmbătă: 16:00 – 20:00

„Estetica Muncii. Creativitatea socială în acțiune | Create to Connect” este un proiect al Fundației AltArt. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Uniunea Europeană, Programul Cultura.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național sau a Comisiei Europene. AFCN și Comisia Europeană nu sunt responsabile de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.