5-6 mai Re:Set Your Closet

5 – 6 mai 2018, ora 12:00, Centru de Cultura Urbana Turnul Croitorilor, str. Baba Novac, nr. 35

Re:Set Your Closet – Back in town!

Târgul de haine și accesorii RE:SET your closet by CLOSET SALE revine cu o ediție specială de primăvară dedicată activării comunității locale. Această ediție, a 6-a la numar, se va desfășura în colaborare cu prietenii noștri de la Beard Brothers, Sisterhood & Volunteer Crew în demersul lor de achiziționare a unei ambulante noi pentru SMURD.

Prin locația specială pe care am ales-o, RE:SET va avea atmosfera unui pop-up store urban și va primi ritmul unui open fair. Ne-am propus să adunăm oameni frumoși la târg și vă încurajăm să vă luați timp de o escapadă în lumea unor haine și accesorii cu personalitate. Ce veți regăsi la RE:SET sunt mai mult decât niște simple produse. Vă punem la dispozitie articole vestimentare din propriile garderobe, piese unice, apreciate și bine îngrijite. Vă oferim produse care au fost confecționate hand-made cu o atenție specială și cu multă pasiune.

La final sperăm să plecați nu doar cu o plasă CLOSET SALE plină de cumpărături ci și cu gândul că fiecare dintre noi suntem RE:SETERI pentru comunitate și cei din jurul nostru.

De data această vă încurajăm să fiți RE:SETERI pentru campania 1.12 WHEELS FOR LIFE by Beard Brothers.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.