5-9 aprilie Târgul de carte Gaudeamus

Târgul de carte Gaudeamus

05 – 09 aprilie 2023, ora 10:00, Piața Unirii, Cluj-Napoca

Accesul gratuit

Târgul de carte Gaudeamus        Târgul de carte Gaudeamus

Timp de cinci zile, Piața Unirii găzduiește ediția cu numărul 22 a Târgului de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca, eveniment organizat de Radio România cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

 Deschiderea oficială: miercuri, 5 aprilie, ora 12:00.
Preşedintele de onoare al ediţiei este scriitorul Alex Moldovan.

Evenimentul va fi găzduit în 14 pavilioane expoziționale, această formulă de amenajare oferind un spațiumai generos de etalare și prezentare a ofertei pentru participanți, și totodată, mai relaxat pentru vizitatori,spațiu care îndeamnă la nenumărate ore petrecute în incinta târgului.

61 de standuri, care reunesc oferta a numeroase edituri, distribuitori de carte românească șistrăină, producători și distribuitori de muzică și jocuri educative se regăsesc în Piața Unirii, acoperindosuprafață record pentru ediția clujeană, de peste 850 mp net.

Standurile virtuale ale participanților se regăsesc pe www.gaudeamus.ro, în varianta online a târgului,astfel încât noutățile editoriale, ofertele speciale și surprizele pregătite de participanți cu acest prilej vor fiaccesibile și iubitorilor de carte care nu vor putea ajunge zilele acestea la ediția Cluj-Napoca a Târgului deCarte Gaudeamus Radio România.

Peste 30 de sesiuni de lansări și prezentare de carte, unele dintre acestea transmise în direct pewww.gaudeamus.ro și pe paginile Facebook Radio România Gaudeamus și Radio Cluj, vor oferi publiculuiprilejul de a se întâlni cu câțiva dintre cei mai îndrăgiți scriitori din întreaga țară.

Proiectele tradiționale „Invitați de nota 10: Olimpicii României” și etapa zonală a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu” vor fi organizate cu sprijinul Lions Club Hope Cluj-Napoca și Restaurant Shanghai, sponsori ai acestei ediții, care vor oferi premiile acordate la această ediție.

Numeroase concursuri cu premii în cărți oferite de participanți și alte surprize se se vor derulaonline, pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus; cu acest prilej, va fi reluat, în premieră după pandemie, concursul „Miss Lectura”, una dintre petele de culoare ale Târgurilor Gaudeamus timp de peste15 ani; premiul oferit câștigătoarei va fi acordat de compania Avon.

Program de vizitare: zilnic între orele 10.00 și 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.