5 aprilie Rățușca cea urâtă

Joi, 05 aprilie 2018, ora 11:00, Teatrul de Păpuși ”Puck”, str. I. C. Brătianu, nr. 23 

Pret bilet: 10 lei

Rățușca cea urâtă

În plină vacanță de Paște, vă propunem un spectacol plin de farmec și învățăminte. Vă așteptăm la spectacolul „Rățușca cea urâtă”, după Hans Christian Andersen.

Este povestea emoționantă a puiului de lebădă rătăcit în cuibul unei rațe, primit cu ostilitate în ogradă și plecat în lume ca să își găsească rostul adevărat.

„Promisiunea mult aşteptată a metamorfozării se împlineşte sub taina iernii: în oglinda apelor de primăvară şi sub privirea semenilor săi, răţuşca cea urâtă îşi dezvăluie chipul şi adevărata sa natură. Lebăda cea tânără devine reprezentarea frumuseţii absolute, transfigurată de nobleţea suferinţei. Memoria penajului gri, memoria răţuştii urâte, e tributul plătit unui vis împlinit, care şi el pare la fel de trecător precum clipele de coşmar : Pe vremea când eram o răţuşcă urâtă nici în vis nu m-aş fi gândit la atâta fericire!”, explică Varga Ibolya, regizorul spectacolului.

Distribuția este alcătuită din Ramona Atănăsoaie, Frunzina Anghel / Angelica pamfilie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Adina Ungur, Călin Mureșan și Andra Ștefan.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.