5 decembrie Avanpremieră Mortal Engines

Miercuri, 05 decembrie 2018, Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic

Mortal Engines (Mașinării infernale) – regia: Christian Rivers

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.

Mașinării infernale e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul. Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.

Echipa de producători e formată din Zane Weiner (trilogia The Hobbit), Amanda Walker (trilogia The Hobbit) și Deborah Forte (Goosebumps), alături de Walsh și Jackson. Ken Kamins (trilogia The Hobbit) și Philippa Boyens sunt producători executivi.

Cu: Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang, Jihae, Hera Hilmar

Gen film: Acţiune/ Fantastic/ SF/ Thriller

Durata 128 minute

Program:

Cinema City Iulius: 20:40(3D), 22:00(3D, 4DX)

Florin Piersic 20:45(3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.