5 decembrie Concert Gipsy Kings

Miercuri, 05 decembrie 2018, ora 18:30, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice 

Pret bilet: intre 99 si 199 lei

Concert Gipsy Kings

Celebra formație Gipsy Kings cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Gipsy Kings sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, “Volare” sau “Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume (“Savor Flamenco” – 2014), Gipsy Kings este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru Gipsy Kings, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj Napoca.

Componența trupei: Jacques (Paco) Baliardo, Frederic Belmonte, Christophe (Kema) Baliardo, Antoine Ona, Sony Mathieu, Vincent Loukas, Miguel Motos.

Acces – 18:30

Show – 20:00

Bilete disponibile:

199 Lei – VIP
159 Lei – Categoria 1
149 Lei – Cateogria 2
119 Lei – Categoria 3
99 Lei – Categoria 4

Biletele se gasesc:
– online bilete.ro si yellowtickets.ro
– fizic: casa de bilete a Salii Polivalente (BT Arena) Cluj-Napoca, magazinele Inmedio & Germanos.

5 decembrie Concert Gipsy Kings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top