5 decembrie Noaptea Porţilor Deschise

Noaptea Porţilor Deschise 2020

Sâmbătă, 5 decembrie 2020, ora 18:00, online

Noaptea Porţilor Deschise 2020 – a 9-a ediţie

2020 a fost un an plin cu provocări neaşteptate, dar şi cu descoperiri de resurse şi puteri nebănuite. Aşadar, nu renunţăm: ca în fiecare an în luna decembrie, vă invităm la Noaptea Porţilor Deschise 2020! Întâlnirea de anul acesta va fi una virtuală, dar încărcată cu aceeaşi bucurie şi emoţie.

NPD 2020, cea de-a noua ediţie a evenimentului, se va desfăşura online, pe pagina de Facebook a TN Cluj, https://www.facebook.com/TeatrulNationalClujNapoca, în ajun de Moş Nicolae.

Evenimentul va debuta cu o serie de ateliere de creaţie pentru cei mici, conduse de Dora Baba de la „Scenica, poarta spre arte” (Bistriţa), pe care mulţi dintre voi o veţi recunoaşte de la atelierul de pictat globuri, an de an unul dintre cele mai îndrăgite ateliere din cadrul Nopţii Porţilor Deschise. Împreună cu Dora, vom învăţa cum să creăm cele mai simpatice şi mai originale decoraţiuni de sărbători.

Un moment însemnat al Nopţii va fi lansarea în premieră a turului virtual al teatrului. De-acum, ori de câte ori vi se face dor, veţi avea posibilitatea de a ne trece pragul în mod virtual, de a colinda în voie foaierele şi de a explora în tihnă minunea arhitecturală care este clădirea Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Noaptea va fi bogată în momente frumoase: ea va continua în compania invitatului nostru special, actorul Marcel Iureş. Marcel Iureş, magicul nostru Prospero din Furtuna pusă în scenă la TN Cluj de Gábor Tompa în noiembrie 2019, va dialoga cu Mihai Măniuţiu, prieten vechi, reputat regizor de teatru şi managerul Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

NPD 2020 se va încheia pe tonuri vesele, oportun şi relevant, cu difuzarea înregistrării spectacolului-concert Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile de Ada Milea, avându-i în distribuţie pe Ada Milea, Cristian Rigman, Anca Hanu, Romina Merei şi Miron Maxim.

Programul evenimentului:

18:00 – Atelier de creaţie cu Dora Baba, partea I, 5+

18:30 – Atelier de creaţie cu Dora Baba, partea a II-a, 5+

19:00 – Atelier de creaţie cu Dora Baba, partea a III-a, 5+

19:30 – Tur virtual al TN Cluj – premieră

20:30 – Invitatul special NPD 2020: Marcel Iureş în dialog cu Mihai Măniuţiu

22:00 – Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile, spectacol-concert de Ada Milea, AG (1 h)

Vă invităm cu drag să ne fiţi alături şi în acest an în noaptea în care oferim mai mult decât teatru, deschizând porţi şi inimi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *