Sâmbătă, 5 decembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Nume și prenume

De la ce a pornit toată nebunia pe care o trăim? Cine e vinovatul? Trebuie pedepsit, nu? Uneori ne lăsăm duși de val și căutăm vinovați acolo unde nu sunt.
Nume și Prenume este un text despre preconcepții, frica de celălalt și barierele pe care le punem noi, oamenii, între noi. Prietenia și empatia sunt singurele noastre arme reale de a lupta cu situațiile neplăcute prin care trecem.

de Anna Traistă (6 ani)
Cartea ei preferată e Aru Shah și Sfârșitul Timpului, iar calul său preferat e Sweety. Pe lângă citit și echitație, Anna mai practică și dansul modern și adoră să cerceteze globul pământesc sau harta lumii. Ea locuiește în Cluj Napoca, împreună cu părinții săi, cu sora sa mai mare, Petra, și cu frățiorul său mai mic, Vladimir.

regia: Delia Gavlițchi

Episodul se poate viziona în premieră, sâmbătă, aici: https://www.youtube.com/watch?v=sVtsvvQ9GFw

Episodul 3

Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.