5 decembrie Șosete decorative de Crăciun

Marti, 5 decembrie 2017, ora 18:00, Platinia Shopping Center, Calea Manastur , nr. 2-6

Taxa de participare: 65 lei / echipă

Șosete decorative de Crăciun – atelier creativ pentru familii

Cum ar fi ca anul acesta să-l așteptați pe Moș Nicolae cu niște șosete-saci, frumoase și încăpătoare, în care să-și așeze cadourile? Și pe care apoi, de Crăciun, să le atârnați de șemineu sau să le puneți sub brad ca podoabe, de frumoase ce sunt?
Iar dacă aceste decorațiuni sunt create chiar de cei mici, împreună cu părinții lor, credem că bucuria și câștigul sunt chiar mai mari!

Vă așteptăm la librăria noastră din Platinia Shopping Center, la un nou atelier creativ orchestrat de Ludoteka. Șosetele decorative vor fi confecționate din fetru și decorate cu panglici, benzi textile și forme decupate din diverse materiale și lipite sau cusute cu ațe colorate. Pentru cele mai inspirate alăturări de texturi, putem folosi bumbac, catifea, lână și in.

Așteptăm echipe formate din copii (4+) și părinți. Taxa de participare este de 65 lei /echipă și include toate materialele, echipamentele și instruirea. Putem primi maxim 12 echipe și este necesară înscrierea prealabilă adresa ateliereludoteka@gmail.com.

Atelierele Ludoteka sunt coordonate de arhitecta și creatoarea Flavia Tothpal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.