5 februarie Conversatii de Stil

Conversații de Stil

Miercuri, 05 februarie 2020, ora 18:30, Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană, str. Baba Novac, nr. 35

Pret bilet: 90 lei

Conversatii de Stil cu Gina Butiuc – atelier de imagine si stil

Ideea evenimentului porneste de la provocarea generata de fenomenul de globalizare in care pastrarea si promovarea unicitatii prin imagine si stil personal a devenit o preocupare a unui numar tot mai mare de persoane. A avea stil nu mai este demult atributul unui cerc exclusivist ci a devenit trasatura ce identifica si personalizeaza fiecare femeie si fiecare barbat intr-o lume in care regula este mai degraba definita de expresia “de masa”.

Prima editie a evenimentului a cautat sa raspunda la intrebari legate de criteriile de definire a stilului si compunere a imaginii, incadrarea intr-o tipologie corporala, utilizarea culorilor in construirea tinutei, puterea crearii unui centru de interes in vestimentatie.

In editia a doua a Conversatiilor de Stil vor fi reluate sumar notiunile parcurse la prima editie astfel incat participantii la prima editie sa si le reaminteasca si sa le aprofundeze iar cei care acum participa prima data sa se poata familiariza rapid cu continutul expus anterior. Se vor dezolta informatiile referitoare la paleta cromatica, utilizarea culorilor in contruirea tinutei, efectul de iluzie optica si utilizarea culorilor, texturilor, proportiilor si artificiilor de croi in obtinerea acestuia astfel incat prin vestimentatie si accesorii sa accentuam trasaturile armonioase si sa le trecem in plan secundar pe cele mai putin agreabile. De asemenea, in aceasta editie a workshop-ului vom insista pe latura practica.

In a doua editie a atelierului “Conversatii de Stil” te (re)aducem in lumina reflectoarelor si iti lansam provocarea de a te lasa antrenat discutii smart, constructive pe teme vestimentare si de stil.

Workshop-ul este susţinut de Gina Butiuc, designer vestimentar si consultant de imagine cu o experienta de 17 ani in fashion-business.

Evenimentul este destinat in egala masura femeilor si barbatilor.

Acesul copiilor sub 14 ani este restrictionat.

Dress-code recomandat: casual

Bilete online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *