5 Iulie Bataie cu apă

Marti, 05 Iulie 2016, ora 16:00, Piața Unirii, Cluj-Napoca

Participarea gratuita

Bataie cu apă în stil internațional

Pregătește-te pentru o vară multiculturală! AIESEC Cluj-Napoca pune la cale o mulțime de surprize! AIESEC este cea mai mare organizație de tineret din lume, care oferă oportunități de leadership și de dezvoltare personală și profesională în străinătate.

Pentru început, te invităm să te răcorești alături de noi, la o bătaie cu apă.

Însă, aceasta nu va fi o simplă bătaie cu apă, vei avea șansa de a te distra și de a relaționa cu oameni de pe toate continentele. Este momentul să dărâmăm barierele și să cunoaștem oameni deosebiți, ce provin din locuri deosebite, cu o cultură inedită.

“Pentru mine, experiența de până acum pe care am trăit-o în Cluj a fost una specială, în care am ajuns să descopăr oameni minunați din toate colțurile lumii și prin care am ajuns să mă descopăr și pe mine însămi. Sunt nerăbdătoare să cunosc cât mai mulți tineri clujeni, deoarece sunt oameni frumoși și deschiși, de la care am multe de învățat. Și care ar fi cel mai bun mod de a ne apropia, decât printr-o activitate plină de energie, care ne va răcori în aceste zile călduroase, care pentru mine sunt o noutate?” – o studentă entuziasmată din China.

Participarea la acest joc este deschisă oricarui tânăr, copil sau adult, oricărei persoane dornice să se destindă într-o zi călduroasă de vară. 52 de tineri din țări precum Mexic, Tailanda și Egipt te vor așteaptă să petreci alături de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.