Sâmbătă, 05 iunie 2021, ora 10:00, TAC medicina veterinara sociala, str. Donath, nr. 46

Bazar de bine

Mimioanța, pisoi protezat transfrontalier (România-Ucraina), prin efortul indescriptibil al doctoriței Ioana Ion, vă prezintă primul Bazar de bine după… a părut o veșnicie.

Împlinim 6 ani de ONG și 5 de cabinet. Suntem vaccinate și rapelate complet, ceea ce vă dorim și dumneavoastră. Timid, ne revenim la Bazar de bine. Oare nu l-a uitat lumea? Dacă da, recapitulăm:
~ Medicina veterinară e scumpă. Pacienții noștri, niște scumpi, au buzunarele goale.

La #bazardebine, vindem ieftin lucruri donate de oameni buni, iar asta înseamnă că:
– ne susținem munca zilnică și misiunea cu bătaie lungă: medicină veterinară pentru animale singure și oameni cu venituri mici.
– cultivăm spiritul civic: invităm comunitatea să participe la tratamentul bubelor ei.
– încurajăm refolosirea lucrurilor vechi și descurajăm, chiar dacă infim, fabricarea de obiecte noi și consumul poluant de resurse.
– întărim un concept comercial isteț și valoros, larg răspândit în țări civilizate și aproape inexistent la noi: magazinul caritabil/charity shop.
Dacă doriți să donați obiecte pentru Bazar de bine, vă așteptăm cu recunoștință la cabinetul nostru veterinar, pe strada Donath 46, de luni până vineri, între 10 și 20, unde veți completa cel mai scurt proces verbal de predare-primire care s-a inventat vreodată.

Raioane:
Home-Deco așa se zice modern la tăt’ felu’ de prin casa omului
Cărți & Cărțoaie cum ar fi albume și enciclopedii
Muzică discuri de vinil și DiViDele
BIjuteria gablonțuri faine și argint citeț marcat
Jocuri-Jucării pentru copii și necopii
Confecții damă mai mult, bărbați mai nu chiar
Încălțăminte toate anotimpurile
Papetărie
Cosmetice-Bigudele
Câinării-Pisicării
Lectrice-Electronice inclusiv care nu știm la ce-s bune
Iar și iar facem colțișor prietenos cu lucruri gratis: mici trăznăi care au îmbătrânit la noi și nu vrem să ne trezim anticari de polonice. Magazin universal. Vă așteptăm cu bucurie.